2 март 2018 г.

ПРЕДИЗВИКАЙ КАРТИЧКОФЕЯ - Празнувай с нас!

Скъпи Приятели на Картичкофурии,

През следващата седмица на нас в Картичкофурии ни предстои едно много важно събитие. Картичкофурии става на 8 години! И понеже сме много щастливи, че имаме рожден ден и искаме той да продължи колкото се може по-дълго решихме да си направим едно дълго крафтърско парти.



По случай нашия 8-ми рожден ден ви каним да празнуваме заедно с много изненади и творческо вдъхновение!

Този път решихме да отбележим празника си по различен начин. През изминалите години сигурно на много от вас ви се е искало да задавате предизвикателства и да вдъхновявате в нашия блог. Тази възможност досега обаче са имали само спечелилите предизвикателство. Сега, по случай рождения си ден, решихме да дадем възможност на всички желаещи да зададат свое предизвикателство, като изненадите не спират до тук. Ще празнуваме повече от месец, а празничното ни предизвикателство се казва "Предизвикай Картичкофея".

Условията за участие са следните:
1. Измислете свое предизвикателство - темата е изцяло по ваш избор и вече може да е задавана в блога ни. Може да е цветова комбинация, да изисква употреба на конкретен материал или техника - дайте пълна свобода на въображението си!

2. Направете картичка - вдъхновение, като не забравяте тя изцяло да отговаря на зададената от вас тема (можете да използвате и вече готова своя такава, стига да не е публикувана в интернет преди момента на стартиране на играта).

3. Качете в блога ни картичката си и темата на своето предизвикателство с текст: "Предизвикавам Картичкофея: ...................".

4. Няма ограничения относно броя на предизвикателствата, които може да задава един участник. Ще бъдат зачитани и повтарящи се теми, стига да са зададени от различни участници. Един участник няма право да задава два пъти една и съща СВОЯ тема на предизвикателство, т.е., ако решите да участвате пет пъти, трябва всяко от задаваните от вас предизвикателства да е с различна тема и с различна картичка.

5. В продължение на шест седмици всяка седмица с рандом генератор ще изтегляме по един победител и името на една от шестте Картичкофеи. Тя ще приеме предизвикателството на избрания с жребий участник и ще му изпрати подарък - вдъхновяваща изненада, придружена с направената по неговото предизвикателство картичка.

Втората седмица за тегленето с генератора ще отпада само избраното вече предизвикателство и вече избраната фея, третата седмица ще отпадат избраните вече две, четвъртата - избраните вече три и т.н. Всички останали теми и картичките към тях ще участват и в шестте жребия.

В нашата фейсбук група "Картичкофурийски игри и размени!" всяка седмица ще ви информираме коя е спечелилата тема (и задал я участник) и ще публикуваме картичката, с която избраната Картичкофея е отговорила на зааденото предизвикателство.

Предивикваме ви да предизвикате въображението си, а след това - да предизвикате нас. Предстоят ни шест седмици с шестима победители и прекрасни изненади за тях.

С нетърпение очакваме да празнуваме, творейки заедно, и да ни заредите с много страст и вдъхновение!





1 коментар:

Irena Stefanova каза...

Честито, момичета!
Бъдете здрави, обичани, обичащи и нека вдъхновението да ви следва навсякъде и във всичко!
Прегръдки!
Ирена Стефанова