25 януари 2018 г.

8 години Картичкофурии!

Днес ние от Картичкофурии имаме повод за празнуване.


Блогът Картичкофурии става на осем години! Осем години, през които се предизвиквахме, опитвахме и учехме нови неща, гостуваха ни творящи хора, забавлявахме се заедно. Бяха проведени 10 национални картичкофурийски срещи, на които в сърдечна и приятелска атмосфера обменихме опит и идеи.
От днес започва нашата девета година, през която ще продължим да творим, да отправяме предизвикателства към вас, да приемаме вашите и разбира се да се срещаме отново.

Вече сигурно сте видяли играта, с която тази година ще отбележим нашият празник - ПРЕДИЗВИКАЙ КАРТИЧКОФЕЯ - Празнувай с нас!.


Както обявихме в нея, тя ще продължи 6 седмици и всяка седмица ще има един победител и една предизвикана Картичкофея.

Картичкофеите, които участват в играта са -1. Тоня Благоева - Tochica, 2. Ели - Усмихната Сръчковка, 3. Даниела Велкова, 4. Маги - Маргарита Маринова, 5. Диди Георгиева - didStef, 6. Валентина Колева-Димитрова.

Време е да разберем коя ще е първата двойка победител-картичкофея.
Победителят е Мариана Кандилова - Тема " Совички"


Картичкофеята, която ще отговори на нейното предизвикателство е Маги - Маргарита Маринова
Заповядайте отново следващата седмица, за да видите как Маги е отговорила на предизвикателството.

Включете се в нашата игра ПРЕДИЗВИКАЙ КАРТИЧКОФЕЯ - Празнувай с нас!, предизвикайте някоя от Картичкофеите и спечелете награда.


1 коментар:

Поли Христова каза...

Честит Рожден Ден на блога!От все сърце ви пожелавам на теб ,Деси ,и на всички Картичкофеи, желанието за творене и споделяне да не ви напуска и да ни радвате с нови идеи, предизвикателства и срещи на живо :)!Прегръдки!