15 януари 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 361 - Рози

Днес искам да ви споделя една много радостна новина. Към екипът на Картичкофеите се присъедини една много талантлива творяща дама. Казваме добре дошла в нашият отбор на Маги - Маргарита Маринова. Малко повече за нея можете да научите от гостуването и в Картичкофурии представя..., въпреки от него ни делят 7 години, през които Маги създаде още много и най-различни красоти и се сдоби с една прекрасна малка принцеска. Творбите на Маги можете да разгледате и в блогът и   I'm a dreamer... ..

Здравейте, момичета!
Като победител в КФП 355 днес имам честта и удоволствието да задам следващото предизвикателство в "Картичкофурии".

Напук на студената и зимна обстановка навън темата, с която искам да ви предизвикам е "Рози". Розите са неотменна част от нашите проекти и могат да бъдат от плат, от хартия, от фоамиран, отпечатани с печати или пък на дизайнерската хартия, която използвате. Вие решавате как ще използвате рози в своите картички.


Очаквам с нетърпение проектите ви, а авторът на този от тях, който ме впечатли най-много, ще получи награда-изненада от мен :)
Хубава и успешна нова седмица!

Ellie

Благодаря на Ellie за розовото предизвикателство!

Рози в своите проекти използваха Картичкофеите:

Крайният срок за участие е 23,59ч на 15 февруари 2018 г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

Няма коментари: