Картичкофурии ви канят да се включите в Петнадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 25 -26 април 2020г. в хотел"Ловеч", гр. Ловеч.
Веднага след Великден и малко преди първи май е време да направим нашата пролетна среща. Време е да се съберем отново, да научим нещо ново, да обменим опит, да пробваме нови неща, да се запознаем и да се забавляваме заедно. Каним всички, които обичат да творят с ръцете си, обичат да радват другите и да създават красота да се присъединят към нас. В ТОЗИ ПОСТ можете да намерите формите за записване и за вечерята.

15 януари 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 361 - Рози

Днес искам да ви споделя една много радостна новина. Към екипът на Картичкофеите се присъедини една много талантлива творяща дама. Казваме добре дошла в нашият отбор на Маги - Маргарита Маринова. Малко повече за нея можете да научите от гостуването и в Картичкофурии представя..., въпреки от него ни делят 7 години, през които Маги създаде още много и най-различни красоти и се сдоби с една прекрасна малка принцеска. Творбите на Маги можете да разгледате и в блогът и   I'm a dreamer... ..

Здравейте, момичета!
Като победител в КФП 355 днес имам честта и удоволствието да задам следващото предизвикателство в "Картичкофурии".

Напук на студената и зимна обстановка навън темата, с която искам да ви предизвикам е "Рози". Розите са неотменна част от нашите проекти и могат да бъдат от плат, от хартия, от фоамиран, отпечатани с печати или пък на дизайнерската хартия, която използвате. Вие решавате как ще използвате рози в своите картички.


Очаквам с нетърпение проектите ви, а авторът на този от тях, който ме впечатли най-много, ще получи награда-изненада от мен :)
Хубава и успешна нова седмица!

Ellie

Благодаря на Ellie за розовото предизвикателство!

Рози в своите проекти използваха Картичкофеите:

Крайният срок за участие е 23,59ч на 15 февруари 2018 г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

Няма коментари: