Каним ви да се включите в Картичкофурийско албумено предизвикателство 7 - "Коледен албум" със спонсор екипът на Талантино. Консултант на предизвикателството е Силвия Спасова. Очакваме вашите албуми до 11 януари.

Картичкофурийска Коледа 2018г!

Картичкофурийска Коледа 2018г!
Под тази публикация с коментар можете да се запишете в коледната размяна до 23,59 ч. на 11 декември 2018 г.

3 ноември 2017 г.

Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 "Коледен албум"

Време е петото, последно за тази година  Картичкофурийско албумено предизвикателство.

Спонсор на предизвикателството ще бъде Руми Борисова - собственик на онлайн магазин Хоби свят и на реален магазин със същото име в Пловдив.

Темата на предизвикателството е "Коледен албум". И тъй като предстои Коледа и албумите са на тази тема можете да участвате с каквито желаете албуми като размер и брой на страниците. Достатъчно е те да са на коледна тематика.

Консултант на петото Картичкофурийско албумено предизвикателство ще бъде Ралица Пехливанова - творец създаващ прекрасни и много оригинални картички, албуми и други проекти.

Тези нейни два коледни албума можете да използвате като вдъхновение:


Победителят ще получи награда - ваучер за 30лв от онлайн магазин Хоби свят.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 3 януари 2018г.

Можете да участвате само с нови албуми, създадени след датата на стартиране на предизвикателството. При публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с албума си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени няма да бъдат зачитани!


Няма коментари: