27 октомври 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 353 "Акварел"

Здравейте прекрасни творящи картичкофурии!
Аз съм Ивелина от Ivka-molivka art. Радвам се, че имам възможността да задам тема, върху която да се развихрите.
Това, което често успява да ме докосне е красотата във всички нейни форми. Една от тях разбира се е изкуството претворено върху платно или лист хартия. Красотата от допира на четката върху платното и следата, която се превръща в изящно видение ..... Възхищавам се на всички, които успяват да претворят мечтите си в красиви картини.
Моето предизвикателство към вас е да провокирате художника в себе си и да създадете картичка в акварелен привкус. Посоката, в която ще се развихрите изберете сами. Можете да използвате акварели, мастила, печати, папки за релеф, изрязани елементи и цветя, или каквото ви харесва, стига през всичко това да прозира илюзията за акварел.
Награда разбира се ще има, но тя ще бъде изненада!
Дайте воля на въображението си и се забавлявайте!
Ще очаквам с огромно нетърпение вашите проекти!
Ивелина

Благодаря на Ивелина за акварелното предизвикателство!

Акварелни проекти за вашето вдъхновение създадоха и Картичкофеите:
Крайният срок за участие е 23,59ч на 9 ноември 2017г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.
Няма коментари: