ТРИНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

13-14 април 2019г.

хотел"Кристал"/Регионална библиотека "Любен Каравелов"

гр. Русе

Картичкофурии ви канят да се включите в Тринадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 13-14 април 2019г. в хотел"Кристал"/Регионална библиотека "Любен Каравелов", гр. Русе.
Картичкофурии ви кани да отпразнуваме заедно най-женският празник - 8-ми март - 8-ми март по Картичкофурийски - 2019г

13 октомври 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 352 - "Състарено"

Предизвикателство днес към всички нас отправя Бонка Калинчева.

Има едни такива стилове, които ни носят спомени от отминали времена и ни вдъхновяват. За да ги постигнем използваме най-различни техники - накъсване, дистресване, оцветяване с различни мастила и даже с кафе. Така ние състаряваме своите проекти.

Състарено - това е темата на предизвикателството, което с което ни предизвиква Бонка.

Можете да използвате каквато техника желаете.

Това са картичките - вдъхновение на Бонка:

Наградата за победителя ще бъде изненада.

Благодаря на Бонка Калинчева за състареното предизвикателство!

Състаряващи техники в своите вдъхновяващи проекти използваха Картичкофеите:Крайният срок за участие е 23,59ч на 26 октомври 2017г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.


Няма коментари: