1 август 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 344 „Романтично ексцентрично“

Изключително съм развълнувана да ви предизвикам с една малко шантава тема. За мен тя беше предизвикателство преди две години за един календар на фирма за контейнери... Ще ми е интересно какво е „Романтично ексцентрично“ за вас. Използвайте въображението си и излезте от всички рамки. 😉
Ето това е една от страниците на календара и една картичка която спретнах набързо с нашите печати и една изостанала дизайнерска хартия от времето когато се мъчех да продавам мои дизайни.


Наградата за победителя ще бъде материали по ваш избор на стойност 30лв от онлайн магазин migito.com, или изработка на печати според вашите нужди на същата стойност.

С нетърпение очаквам проектите ви!
Migito Petrova

Романтично ексцентрични картички за вашето вдъхновение създаде Картичкофеята


Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 септември 2017г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени няма да бъдат зачитани!





Няма коментари: