Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

11 юли 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 338 Обзор

Благодарим на всички включили се в нашето предизвикателство КФП 338 "Детство мое" при любезните ни домакини - Картичкофуриите!
Отново ни "заляхте" с вълна от уникални, иновативни и изключително красиви проекти, между които ни беше невероятно трудно да изберем победител...
Проектът, който спечели вниманието и наградата ни е 11.Татяна Попова.

Слънчево и забавно лято от нас!
До нови срещи!

Благодаря на екипът на "Крафт нещица" (www.b-wow.net) за детското предизвикателство!

Благодаря на всички, които се включиха в него!

Честито на победителката!

Татяна Попова ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 338 1 юни - 1 юли 2017г.

При цели 60 прекрасни участия се оказа изключително трудно да се избере Картичкофурийско трио. Темата наистина е много важна за всички вас и проектите, които сте създали са много различни, уникални и красиви.
Все пак в Картичкофурийското трио, което този път е четворка по реда си на участие влизат:

Vania art

Ivelina Bankova

Bonka Kalincheva

Veselina

Честито момичета!
Вие също можете да използвате нашият банер,

като добавите към него КФП 338 1 юни - 1 юли 2017г.

И понеже моята малка дъщеря ми помагаше да изберем победител то е редно да ви представя и нейният фаворит. Картичката на Нора Паскова с любимите и Калинка и Черен котарак.

Благодаря отново на всички, включили се в предизвикателството.
Очакваме ви и в другите игри и предизвикателства на Картичкофурии.


0 Comments: