26 май 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 337 "Черно и бяло"

Привет творящи дами!
Днес искам да ви поканя да се вдъхновите и да измайсторите поне една картичка,за моето предизвикателство.Всички много добре се справяме с цветните предизвикателства,затова реших да предизвикам дори себе си с черно-бялото като комбинация.Мисля че всички разполагаме с черно-бели елементи в шкафчетата си.Така че,вадете ги и да започваме.
Победителят ще получи награда от мен и ако желае една от двете картички.
Ето го и моето вдъхновение по темата:
Мартина Стойчева

Благодаря на Мартина Стойчева за черно-бялото предизвикателство!

Вдъхновени от темата черно-бели проекти изработиха и Картичкофеите:

Черно и бяло! Класическо и шикозно! Мода, Париж и Коко Шанел! Това са моите асоциации с тази цветова комбинация. Няколко печата, сред който любимият ми „Пепит“ на Мигито, силует на дама, който изрязах на ръка, малко перли и та-дам – картичката е готова. С нетърпение очаквам вашите творения!

Черно белите картички винаги са ме плашили. Много ми е трудно в този стил обикновено. Но сега направих с лекота една, че се вдъхнових и за втора. Имам и трета идея в главата си, но няма да стигна да я осъществя сега. А вие запрятайте ръкавите, вадете бои и мастила, печати и хартии и ни покажете вашата интерпретация на тази тема.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 8 юни 2017г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.





Няма коментари: