Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

28 април 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 334 "Покана"

Здравейте, сръчковки!
Казвам се Силвия Craft.Studio.Sis и с радост ви каня да участвате в моето предизвикателство.
На първо място бих искала да благодаря на Деси, за това, че се спря на моя картичка в зададената от нея тема преди няколко седмици. Благодарение на нея, днес с радост ви приветствам в предизвикателството "Покана!"
В началото на сезона изпълнен с най-много поводи за празненства - абитуриентски балове, сватби, кръщенета и др., създаването на картичка "Покана", съм сигурна че никак няма да ви затрудни. Няма никакви ограничения във вида на използваните материали, цветове, техники. Творете на воля и ме затрупайте с прекрасни предложения!
Наградата за победителя, ще бъде букет от крафт материали за създаване на още много прекрасни чудесийки :)
А това са моите "Покани" с които бих желала да ви вдъхновя да участвате :)Благодаря на Силвия за интересното предизвикателство!

Покани за вашето вдъхновение създадоха Картичкофеите:

Крайният срок за участие е 23,59ч на 11 май 2017г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.


0 Comments: