28 април 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 334 "Покана"

Здравейте, сръчковки!
Казвам се Силвия Craft.Studio.Sis и с радост ви каня да участвате в моето предизвикателство.
На първо място бих искала да благодаря на Деси, за това, че се спря на моя картичка в зададената от нея тема преди няколко седмици. Благодарение на нея, днес с радост ви приветствам в предизвикателството "Покана!"
В началото на сезона изпълнен с най-много поводи за празненства - абитуриентски балове, сватби, кръщенета и др., създаването на картичка "Покана", съм сигурна че никак няма да ви затрудни. Няма никакви ограничения във вида на използваните материали, цветове, техники. Творете на воля и ме затрупайте с прекрасни предложения!
Наградата за победителя, ще бъде букет от крафт материали за създаване на още много прекрасни чудесийки :)
А това са моите "Покани" с които бих желала да ви вдъхновя да участвате :)


Благодаря на Силвия за интересното предизвикателство!

Покани за вашето вдъхновение създадоха Картичкофеите:





Крайният срок за участие е 23,59ч на 11 май 2017г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.






Няма коментари: