7 март 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 327 - Обзор

Мили картичкофурии,
Благодаря ви за участието и за прекрасните проекти в моето цветно предизвикателство с жълто! Направихте го слънчево и усмихнато. Приятно ме изненадахте с активността си в тази игра. И като във всяка игра от състезателен характер, има само един победител. Изборът беше наистина труден.
Победителят в тази игра е Усмихната Сръчковка с картичката - саксийка.

Честито на Усмихната Сръчковка и нека да се свърже с мен, за да получи наградата си!

Благодаря на за жълтото предизвикателство!

Благодаря на всички, които се включиха в него!

Честито на победителката!

Усмихната Сръчковка ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 327 17 февруари - 2 март 2017г. Ти ще вдъхновяваш останалите участници на 31 март 2017г.

В Картичкофурийското трио, избрано от Картичкофурии по реда си на участие влизат:

Мартина Стойчева

Мария Чочева

Ивелина Банкова

Честито момичета!
Вие също можете да използвате нашият банер, като добавите към него КФП 327 17 февруари - 2 март 2017г.

Аз лично искам да поздравя за нейното първо участие Tsenka Genova.
Наясно съм колко е трудно да се престраши човек да покаже за първи път това, което прави и се радвам, че тя се е осмелила. На нея и на всички, които все още не успяват да преборят себе искам да кажа, че се винаги добре дошли в предизвикателствата на Картичкофурии. Точно вие, които сега прохождате в това хоби сте моята надежда, че блогът ще продължи да съществува и да бъде приятно и полезно място за всички.

1 коментар:

Tsenka Genova каза...

Честито на победителите! Благодаря за коментара. Сърдечно благодаря на Илияна Мавродиева за доброто и сърце и душа и за това че, ме ме убеди да участвам и ме регистрира в предизвикателството. Надявам се на срещата в Габрово да се запозная със всички Вас, творящи тези страхотни картички и албуми и ще се радвам да науча много неща от Вас.