Каним ви да се включите в Картичкофурийско албумено предизвикателство 7 - "Коледен албум" със спонсор екипът на Талантино. Консултант на предизвикателството е Силвия Спасова. Очакваме вашите албуми до 11 януари.

Картичкофурийска Коледа 2018г!

Картичкофурийска Коледа 2018г!
Списъкът за размяната.

14 октомври 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 314 "Страни по света"

Здравейте!
Искам да благодаря на Elli за това, че избра мен за победител в нейното предизвикателство. Тази победа също е и голямо предизвикателство за мен. Не съм очаквала да стигна до тук.
Много се радвам, че днес аз, Ира Бантикова, ще ви предизвикам.
Тази седмица предизвикателството малко е свързано с география и темата ще бъде "Страни по света". Изберете една страна и направете картичка в цветовете на нейното знаме. Например, ако става дума за България, тогава използвайте в картичката си бял, зелен и червен цвят. Ще бъде още по-интересно, ако използвате някой символ или предмет, който е свързан с избраната страна.
Аз избрах Украйна. Националното знаме на Украйна се състои от светло синьо и жълто. Като символ на страната използвах герб, който се нарича "тризуб".

Наградата от мен ще бъде два силиконови печати, хартиени елементи и още нещо.

Очаквам вашите картички. Хайде да пътуваме по света заедно! :)

Благодаря на Ира Бантикова за оригиналното предизвикателство!

Вдъхновение за предизвикателството "Страни по света" създадоха Картичкофеите:

Докато правих тази картичка в съзнанието ми изникна "Една Българска роза за теб, нека тя да ти напомня с ароматният си цвят за балкана,за морето и за всички нас..."Бяло, зелено, червено! Любимият ни трибагреник. Обожавам обширните ни поля, високите ни планини, безбрежното море. Обожавам пролетните осеяни с макове полета! А вие? С какво свързвате дадена страна? Покажете ни го в картичка

И една малка подсказка - ТУК можете да видите флаговете на всички държави в света, плюс малко информация за всяка от тях.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 27 октомври 2016г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

Няма коментари: