17 септември 2016 г.

Картичкофурии представя ... Деница Андреева

Гостенка на Картичкофурии представя... е Деница Андреева. Едно младо момиче, което създава много красиви пъстри и елегантни картички. Запознайте се отблизо с нейният разказ за картичкоправенето и какво и носи то:

1. Представете се и разкажете нещо за себе си ?
Здравейте, казвам се Деница. На 25 години съм, от Пловдив. Преди 2 години завърших и нямаше и 2 месеца и си намерих работа по специалността – химик съм. Нещо за мен – не обичам да стоя без да правя нещо. Не мога да легна и да бездействам, не ми се получава. Имам много интереси – картички, снимки, храна, красиви места...
2. Какъв ви е ника и от къде произлиза?
Нямам ник, просто Дени 
3. Имате ли блог и кой е той, кажете нещо интересно относно създаването на блога си?
Pocketful Of …
Блогът ми съществува от 2 години. Дълго време преди това си мислех да го направя, но все не събирах смелост. Накрая реших да се покажа пред „света“. За името... Не знам от къде дойде. Исках да е нещо свързано със всичко. Мислех да показвам там всичко, което обичам – като цялостно картичките и албумите, малко мои снимки, малко храна... Засега заради не многото свободно време много много не ми се получава. Но по-добре малко, отколкото нищо. Тъкмо ще събирам материал, докато дойде време да се покаже.
4. Oт кога правите картички и как започнахте?
Картички май започнах да правя преди 3 години. Не помня как, но случайно попаднах на снимки на Ваши картички може би. Със сигурност бяха български. Много ме впечатлиха и се чудех как изобщо се създава нещо толкова красиво, от къде се купуват всичките хартиики, висулки, панделки.... Докато един ден не отидохме на гости на един приятел и майка му ми каза за едно магазинче, което между другото е на 5 минутки от вкъщи. Още на другия ден отидох... Започнах с хартий на бройка, картони, панделки... и така до днес.
5. Какво ви носи хобито и как се отразява на ежедневието ви?
Носи ми развлечение, разпускане, един друг различен свят. Цялото ми свободно време е отделено на него, даже и когато нямам свободно време – пак е там. Сигурно ме разбирате много добре. Но все пак трябва да се разнообразяваме, защото иначе да правиш едно и също всеки ден омръзва.
6. Имате ли любим/и материали и как и от къде си ги набавяте?
Обожавам хартиите – цветни, шарени, светли, пастелни (слабост са ми); брадсове, цветя и панделки. Пазарувам от български магазинчета. От Пловдив съм и много се радвам, че тук има доста магазини. Иначе си поръчвам и от онлайн български магазинчета.
7. Предпочитаният от вас стил и техника на правене на картички?
Даже не съм се интересувала какви стилове съществуват. Обичам хем да е цветно, хем да не е прекалено претрупано, но имам и такива. Изчистено, пастелно, нежно.
8. Какво време отделяте на хобито си и ако имахте повече време какво бихте направили?
Мисля, че тук вече отговорих. Но ако имам цял ден свободен – нямам против да го прекарам в творене.
9. Разкажете за своята първа картичка и ако искате можете да я покажете.
Първата ми картичка – ръчно изрязани пеперуди, малко камъни и една готова картинка ....
10. Картичката, която считате за най-хубава, заредена с най-много емоции, значеща най-много за вас. Кога и по какъв повод я направихте? Покажете я ако желаете
Една ли са, две ли са ....
Тази е една от последните ми - за рожденния ден на най-скъпият ми човек - майка ми :)
За една много слънчева приятелка:
За колежка, с която работехме заедно и исках да й направя нещо за спомен:
За най-щурото и енергично момченце - братовчед ми:
За приятеля ми - понеже обича възможно по-изчистени картички :) Колкото по-малко - толкова по-добре
За най-добрата ми приятелка когато разбрах, че е бременна
И още много любими:
11. Вашето мнение за КФ и въобще какво значи блога за вас и какво бихте ни пожелали?
Много Ви благодаря за поканата във Вашето прекрасно местенце. Желая Ви да сте живи и здрави! Бъдете много цветни и усмихнати, винаги така креативни и да продължавате да ни вдъхновявате.

3 коментара:

KalySto каза...

Дени, за мен беше истинско удоволствие да се запозная по-отблизо с теб и елегантните ти и стилни творения. Отдавна не бях прибавяла български блог към списъка на моите любими,но сега го направих с кеф.
Поздрави и усмивки,
Кали

Поли Христова каза...

Прекрасни картички,изпипани отвсякъде :)

Denitsa Andreeva каза...

Много Ви благодаря !!! Чуствам се наистина поласкана. Няма как да опиша колко много се радвам :)))