Наближава 8 март и ви каня да го отбележим отново с традиционната в Картичкофурии размяна - 8-ми март по Картичкофурийски 2017г.
Запишете се под ТОЗИ ПОСТ до 23,59ч в неделя 26 февруари.
Картичкофурийско парти - Седем години Картичкофурии!

Каним ви на Картичкофурийско парти, за да отбележим заедно 7 години от създаването на Картичкофурии!
Седем години - седем теми в едно предизвикателство!

Чувствайте се добре дошли на нашето ПАРТИ.

Ще очакваме вашите творби до 23,59 ч. на 28 февруари!
Картичкофурии ви кани да се включите в своята нова Картичкофурийска игра - Да творим заедно - игра за декупажисти и картичкоправещи. Какво ще кажете да опитаме нещо ново и да поиграем на една съвместна игра.
ГЛАСУВАНЕ ЗА ПОБЕДИТЕЛ

5 август 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 307 "Ти си роза, ти си крем, ти си щастие за мен"

Темата е "Ти си роза, ти си крем, ти си щастие за мен" и с нея искам да предизвикам нашата домакиня, която знам колко много обича розите, а после и вас, които използвате цветя в картичките си. Не е трудно - розите са много популярни и сигурна съм че ще намерите поне една две в кошниците си с цветя. Моите са печати, оцветени с акварелни боички.

Наградата също е тематична - печат на La Blanche с роза 14,5 см/10 см и 20 странички дизайнерски хартии с цветя.
Очаквам ви с нетърпение.
Кат

Благодаря на Кат за розовото предизвикателство!

Рози разцъфтяха върху картичките на Картичкофеите:


В сезонът на сватбите ви показвам три жълти рози в прекрасна рамка. Ти си роза, ти си крем, ти си щастие за мен! Тези думи перфектно ми пасват на сватбена тематика :) А вие? Какво си представяте като ги чуете?Да добавя само, че много искам да изпълня предизвикателството на Кат, даже направих розите и остава само да ги поставя на картичката, но все не успявам. Вие обаче не правете като мен. Създавайте прекрасни картички с рози и се включвайте.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 18 август 2016г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.


0 Comments: