Картичкофурии ви канят да се включите в Девета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 29, 30 април и 1 май 2017г. в хотел "Мак" гр. Габрово.
ПРОГРАМАТА
.

Картичкофурии кани всички творящи майки и техните талантливи дечица в новата Картичкофурийска игра "Мама и детенце".


По идея на Мариана и Ралица Кандилови.
Повече информация за самата игра ТУК

5 август 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 307 "Ти си роза, ти си крем, ти си щастие за мен"

Темата е "Ти си роза, ти си крем, ти си щастие за мен" и с нея искам да предизвикам нашата домакиня, която знам колко много обича розите, а после и вас, които използвате цветя в картичките си. Не е трудно - розите са много популярни и сигурна съм че ще намерите поне една две в кошниците си с цветя. Моите са печати, оцветени с акварелни боички.

Наградата също е тематична - печат на La Blanche с роза 14,5 см/10 см и 20 странички дизайнерски хартии с цветя.
Очаквам ви с нетърпение.
Кат

Благодаря на Кат за розовото предизвикателство!

Рози разцъфтяха върху картичките на Картичкофеите:


В сезонът на сватбите ви показвам три жълти рози в прекрасна рамка. Ти си роза, ти си крем, ти си щастие за мен! Тези думи перфектно ми пасват на сватбена тематика :) А вие? Какво си представяте като ги чуете?Да добавя само, че много искам да изпълня предизвикателството на Кат, даже направих розите и остава само да ги поставя на картичката, но все не успявам. Вие обаче не правете като мен. Създавайте прекрасни картички с рози и се включвайте.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 18 август 2016г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.


0 Comments: