25 февруари 2016 г.

Седма Национална Картичкофурийска среща - Ново начало - основна тема на срещата

Седмата Национална Картичкофурийска среща ще протече под темата - Ново начало.
Пролетта е сезонът в който всичко се пробужда. Тя е времето за новото начало в природата. Ние провеждаме нашата среща в началото на настъпващата пролет.
Детето е новото начало в нашият живот. То ни носи най-чистата радост, то е нашето бъдеще и надежда, то е смисълът и центърът на нашия живот. Затова и темата ни е Ново начало и е свързана с бебето, с неговото раждане и празничните поводи, до които то води. Пред  изработващите картички, покани, албуми стои задачата с творбите, които създават да направят този празник още по- красив, пъстър, носещ и запазващ емоциите и спомените. За това как ги правим и какви трябва да бъдат ще си говорим на срещата.

Темата за бебето като ново начало е в основата на голямата Игра - НОВО НАЧАЛО, която стартира днес и в която могат да се включат всички, които ще присъстват на срещата в Плевен.


Играта се състои от три отделни части, като можете и е желателно да се включите във всяка една от тях.

1. Картичка или покана за раждането на бебе, за погача, за кръщене или за първи рожден ден. Трима от изработилите такива картички или покани, избрани чрез томбола ще получат награда от магазин Идея - Твоето място за творчество - онлайн магазин http://ideahobby.bg/.

2. Кутийка за бебешки съкровища – пъпче, зъбче, косичка. Трима от изработилите такива покани, избрани по случаен принцип ще получат награда от магазин Идея - Твоето място за творчество - онлайн магазин http://ideahobby.bg/.

3. Бебешки албум за кръщене или за първата годинка от живота на детето. Трима от изработилите такъв албум, избрани чрез томбола ще получат награда от магазин Идея - Твоето място за творчество - онлайн магазин http://ideahobby.bg/.

Това са трите варианта. Изработете исканите неща, донесете ги на срещата, където ще си направим една изложба с тях. Вашите творби си остават за вас.

Включете се във всичките три етапа на играта.
Един от участвалите и в трите етапа на играта ще получи ГОЛЯМАТА НАГРАДА – Машина за изрязване и релеф Sizzix Big Shot А4 със стартов пакет, осигурена от магазин Идея - Твоето място за творчество - онлайн магазин http://ideahobby.bg/.

Запретвайте ръкави и започвайте, за да можем да се насладим на направените от вас красоти на срещата. Материали за своите бебешки проекти и повече вдъхновение можете да откриете на: http://ideahobby.bg/search.html?phrase=%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5.

Очаквайте съвсем скоро и програмата на срещата.

За записване и за срещата и повече информация по организацията прочетете ТОЗИ ПОСТ

Няма коментари: