Наближава 8 март и ви каня да го отбележим отново с традиционната в Картичкофурии размяна - 8-ми март по Картичкофурийски 2017г.
Запишете се под ТОЗИ ПОСТ до 23,59ч в неделя 26 февруари.
Картичкофурийско парти - Седем години Картичкофурии!

Каним ви на Картичкофурийско парти, за да отбележим заедно 7 години от създаването на Картичкофурии!
Седем години - седем теми в едно предизвикателство!

Чувствайте се добре дошли на нашето ПАРТИ.

Ще очакваме вашите творби до 23,59 ч. на 28 февруари!
Картичкофурии ви кани да се включите в своята нова Картичкофурийска игра - Да творим заедно - игра за декупажисти и картичкоправещи. Какво ще кажете да опитаме нещо ново и да поиграем на една съвместна игра.
ГЛАСУВАНЕ ЗА ПОБЕДИТЕЛ

19 февруари 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 289 - АТС в пастелни нюанси

Здравейте, картичкофурийки!
Днес ви предизвиквам аз, Деси, и се надявам темата, която съм избрала да ви вдъхнови и зарадва. Реших да ви предизвикам да направите АТС-та, като условието е да използвате пастелни нюанси. Това са най-любимите ми тонове, а и смятам, че са подходящи за наближаващата пролет и най-женския празник, който скоро се задава. Не е задължително, разбира се да са на такава тема, това оставям да прецените вие. Освен това, смятам, че и за вас ще е полезно да имате няколко под ръка, ако мислите да присъствате на поредната картичкофурийска среща, която Деси е подготвила тази пролет, нали?


Наградата е ваучер на стойност 20 лв. от магазин Naborsata.

Ще очаквам с нетърпение да разгледам вашите красоти!
Успех на всички!

Благодаря на Деси за пастелното предизвикателство!

Тези, които за първи път се сблъскват с понятието АТС могат да прочетат какво е това ТУК

АТС в пастелни тонове за вашето вдъхновение създадоха Картичкофеите:


Това са едни от АТС които направих на един дъх. Една от причините е че са в любимата ми тоналност. Много нежни, женствени и "пърхащи". А исках да им предам и тайнственост със скритото късметче в джобчето.Тъй като е 19 февруари и Св. Валентин мина,аз се вдъхнових от 8 март - празника на всяка жена и майка. И тъй като винаги съм обичала розите, направих едно символично букетче от три рози,което да краси моята картичка.


При направата на своите АТС можете да използвате различни техники, както това е направила Ади.Нейният разказ за направата на красивото АТС, с което ни вдъхновява днес, очаквайте в рубриката С помощ от Картичкофея на 26 февруари.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 3 март 2016г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.


0 Comments: