Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

11 февруари 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 284 - Обзор

Здравейте, картичкофеи!
Двадесет и осем участия! Благодаря на всички дами, които се включиха в нашето предизвикателство и ни представиха своите проекти! Изборът беше труден!
Мисля, че взети заедно всички участия сложиха "В рамка" целият заобикалящ ни свят. : дете и куче, ново начало, кораб с издути платна, вдъхновение, приятелска ръка, време да си бъдеш у дома, зима и елен, любов, мир, ABC, влюбена двойка, сърца и рози, фея в зелено, красота, фея в червено, блестящо сърце, фея в оранж, цветя, красиво лице и зелени очи, 30 /тридесет/ годишна любов, палче със синя шапка, червено цвете, булка и младоженец, рамки с цветя, precions memories и не на последно място "В рамката на отреденото ни Време, щастливите моменти идват и си отиват- мимолетни и красиви-като пеперуди..."
Победителят който избрахме е Мариа, която стилно, семпло в свежи цветове ни показа колко по-добре се живее, когато има с кого да споделим НЕЩАТА ОТ ЖИВОТА през всеки ден от календара "С много обич".

Желаем ви вдъхновение и време за творчество!
Rumilina Art&Hobby

Благодаря на Rumilina Art&Hobby за предизвикателството в рамка!

Благодаря на всички, които се включиха в него!

Честито на победителката!

Мариа ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 284 1 -31 януари 2016г.

В Картичкофурийското трио, избрано от Картичкофурии по реда си на участие влизат:

Wiki


Iskra Ivanova Dimova


...Just Me...

Честито момичета!

Вие също можете да използвате нашият банер, като добавите към него КФП 284 1 -31 януари 2016г.

0 Comments: