ТРИНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

13-14 април 2019г.

хотел"Кристал"/Регионална библиотека "Любен Каравелов"

гр. Русе

Картичкофурии ви канят да се включите в Тринадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 13-14 април 2019г. в хотел"Кристал"/Регионална библиотека "Любен Каравелов", гр. Русе.
Картичкофурии ви кани да отпразнуваме заедно най-женският празник - 8-ми март - 8-ми март по Картичкофурийски - 2019г

11 февруари 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 284 - Обзор

Здравейте, картичкофеи!
Двадесет и осем участия! Благодаря на всички дами, които се включиха в нашето предизвикателство и ни представиха своите проекти! Изборът беше труден!
Мисля, че взети заедно всички участия сложиха "В рамка" целият заобикалящ ни свят. : дете и куче, ново начало, кораб с издути платна, вдъхновение, приятелска ръка, време да си бъдеш у дома, зима и елен, любов, мир, ABC, влюбена двойка, сърца и рози, фея в зелено, красота, фея в червено, блестящо сърце, фея в оранж, цветя, красиво лице и зелени очи, 30 /тридесет/ годишна любов, палче със синя шапка, червено цвете, булка и младоженец, рамки с цветя, precions memories и не на последно място "В рамката на отреденото ни Време, щастливите моменти идват и си отиват- мимолетни и красиви-като пеперуди..."
Победителят който избрахме е Мариа, която стилно, семпло в свежи цветове ни показа колко по-добре се живее, когато има с кого да споделим НЕЩАТА ОТ ЖИВОТА през всеки ден от календара "С много обич".
Желаем ви вдъхновение и време за творчество!
Rumilina Art&Hobby

Благодаря на Rumilina Art&Hobby за предизвикателството в рамка!

Благодаря на всички, които се включиха в него!

Честито на победителката!

Мариа ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 284 1 -31 януари 2016г.

В Картичкофурийското трио, избрано от Картичкофурии по реда си на участие влизат:

Wiki


Iskra Ivanova Dimova


...Just Me...

Честито момичета!

Вие също можете да използвате нашият банер, като добавите към него КФП 284 1 -31 януари 2016г.

Няма коментари: