Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

8 януари 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 285 - Мъжка картичка

Здравейте мили Картичкофурии и картичкоправещи!
Честита Нова Година!
Пожелавам на всички вас да сте здрави, весели, засмени и много вдъхновени!
След многото снежни , коледни и зимни красоти които всички ние творихме напоследък, реших да ви предизвикам да направите една мъжка картичка. Още повече, че този месец изобилства с именни дни и мисля, че така или иначе ще ви се наложи да направите поне една този месец. Няма никакво друго изискване или ограничение.


Пожелавам ви приятно творене и много успешна година!
Наградата ще бъде изненада!
Мари
Благодаря на Мари за мъжкото предизвикателство!

За ваше вдъхновение е и картичката на картичкофеята

Крайният срок за участие е 23,59ч на 21 януари 2016г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

0 Comments: