Наближава 8 март и ви каня да го отбележим отново с традиционната в Картичкофурии размяна - 8-ми март по Картичкофурийски 2017г.
Запишете се под ТОЗИ ПОСТ до 23,59ч в неделя 26 февруари.
Картичкофурийско парти - Седем години Картичкофурии!

Каним ви на Картичкофурийско парти, за да отбележим заедно 7 години от създаването на Картичкофурии!
Седем години - седем теми в едно предизвикателство!

Чувствайте се добре дошли на нашето ПАРТИ.

Ще очакваме вашите творби до 23,59 ч. на 28 февруари!
Картичкофурии ви кани да се включите в своята нова Картичкофурийска игра - Да творим заедно - игра за декупажисти и картичкоправещи. Какво ще кажете да опитаме нещо ново и да поиграем на една съвместна игра.
ГЛАСУВАНЕ ЗА ПОБЕДИТЕЛ

25 декември 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 283 - ‘Поглед към звездите’

В Коледния ден искам да ви пожелая да сте живи и здрави, весели и щастливи. Никога да не ви напуска вдъхновението, да имате много нови идеи и време и средства за реализирането им.

Днес е време отново за предизвикателство в Картичкофурии и към вас го отправя Elli
Въпреки топлите дни, необичайни за това време на годината, няма как да не ни обзема ,все повече, празнично-зимното настроение. А покрай празниците си пожелаваме много и все хубави неща....И кой не си е пожелавал нещичко, отправил поглед към звездите, току виж съзре и падаща звезда...Какви са вашите звездно-бляскави мечти и пожелания? Нека с ‘Поглед към звездите’ помечтаем заедно.


Приятно творене!
Благодаря на Elli за звездното предизвикателство!

Крайният срок за участие е 23,59ч на 7 януари 2016г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.


0 Comments: