Наближава 8 март и ви каня да го отбележим отново с традиционната в Картичкофурии размяна - 8-ми март по Картичкофурийски 2017г.
Запишете се под ТОЗИ ПОСТ до 23,59ч в неделя 26 февруари.
Картичкофурийско парти - Седем години Картичкофурии!

Каним ви на Картичкофурийско парти, за да отбележим заедно 7 години от създаването на Картичкофурии!
Седем години - седем теми в едно предизвикателство!

Чувствайте се добре дошли на нашето ПАРТИ.

Ще очакваме вашите творби до 23,59 ч. на 28 февруари!
Картичкофурии ви кани да се включите в своята нова Картичкофурийска игра - Да творим заедно - игра за декупажисти и картичкоправещи. Какво ще кажете да опитаме нещо ново и да поиграем на една съвместна игра.
ГЛАСУВАНЕ ЗА ПОБЕДИТЕЛ

13 ноември 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 279 - "Уютно кътче в люта зима"

Здравейте Картичкофурии,
аз съм Adi S и имам удоволствието да ви предизвиквам за първи път, благодарение на Полина Сенкова. Докато се чудех каква да бъде темата, мислите ми естествено все течаха в зимна посока. Обаче като изключим празничните дни, май почти никой не обича дългата, студена и мрачна зима и вечер, след работа, всеки бърза да се прибере на уютно. Затова реших темата да бъде "Уютно кътче в люта зима", с която ви предизвиквам с картичка, таг или какъвто и да било хартиен проект да "разкажете" за вашето уютно кътче.
А ето и вдъхновението ми - моето уютно кътче е вкъщи на топло, пиейки чай и гледайки през прозореца как снега затрупва боровете на отсрещния хълм.

Наградата за победителя е ваучер на стойност 15 лв. за пазаруване в магазина на Бо - www.b-wow.net. Очаквам с нетърпение проектите ви!

Хубав ден,
Ади

Крайният срок за участие е 23,59ч на 26 ноември 2015г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.


0 Comments: