Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Картичкофурийско албумено предизвикателство 3 "Детски албум"Очаквайте и съветите на Консултанта на предизвикателството Ася Великова.

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 6 Рози от филтър

В своето хоби използваме разнообразни материали, много от които си имат и друго предназначение. В новата Тема 6 от Лятна Картичкофурийска Ак...

3 ноември 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 275 - Обзор

Здравейте, фурийки!

Признавам си, че и този път ме зарадвахте, но и затруднихте много! Радвам се, че моето цветово предизвикателство е успяло да ви вдъхнови в толкова разнообразни посоки - имаше коледни, хелуински, смешни, страшни и елегантни участия. И аз още веднъж си дадох сметка колко пъстър и разнопосочен може да е света на картичкоправенето. Което разбира се е повече от прекрасно, но аз отново не мога толкова лесно да си избера победител. Благодаря на всички включили се от сърце!

С уговорката, че имаше поне още няколко съвсем достойни участия, аз си избрах наградата от магазинчето на Бо - www.b-wow.net да отиде при една много мила и май вече съвсем всепризната с художническите си умения дама :) Elli ти си победителят в моето предизвикателство :)


Мария /smiles/

Благодаря на Мария за цветното предизвикателство!

Благодаря на всички, които се включиха в него!

Честито на победителката!

Elli ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 275 2 - 15 октомври 2015г. Ти ще вдъхновяваш останалите участници на 27 ноември.

1 Comment:

Made for an Angel said...

Искрени благодарности за признанието, което значи много за мен!