Наближава 8 март и ви каня да го отбележим отново с традиционната в Картичкофурии размяна - 8-ми март по Картичкофурийски 2017г.
Запишете се под ТОЗИ ПОСТ до 23,59ч в неделя 26 февруари.
Картичкофурийско парти - Седем години Картичкофурии!

Каним ви на Картичкофурийско парти, за да отбележим заедно 7 години от създаването на Картичкофурии!
Седем години - седем теми в едно предизвикателство!

Чувствайте се добре дошли на нашето ПАРТИ.

Ще очакваме вашите творби до 23,59 ч. на 28 февруари!
Картичкофурии ви кани да се включите в своята нова Картичкофурийска игра - Да творим заедно - игра за декупажисти и картичкоправещи. Какво ще кажете да опитаме нещо ново и да поиграем на една съвместна игра.
ГЛАСУВАНЕ ЗА ПОБЕДИТЕЛ

3 ноември 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 275 - Обзор

Здравейте, фурийки!

Признавам си, че и този път ме зарадвахте, но и затруднихте много! Радвам се, че моето цветово предизвикателство е успяло да ви вдъхнови в толкова разнообразни посоки - имаше коледни, хелуински, смешни, страшни и елегантни участия. И аз още веднъж си дадох сметка колко пъстър и разнопосочен може да е света на картичкоправенето. Което разбира се е повече от прекрасно, но аз отново не мога толкова лесно да си избера победител. Благодаря на всички включили се от сърце!

С уговорката, че имаше поне още няколко съвсем достойни участия, аз си избрах наградата от магазинчето на Бо - www.b-wow.net да отиде при една много мила и май вече съвсем всепризната с художническите си умения дама :) Elli ти си победителят в моето предизвикателство :)


Мария /smiles/

Благодаря на Мария за цветното предизвикателство!

Благодаря на всички, които се включиха в него!

Честито на победителката!

Elli ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 275 2 - 15 октомври 2015г. Ти ще вдъхновяваш останалите участници на 27 ноември.

1 Comment:

Made for an Angel said...

Искрени благодарности за признанието, което значи много за мен!