Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Картичкофурийско албумено предизвикателство 3 "Детски албум"Очаквайте и съветите на Консултанта на предизвикателството Ася Великова.

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 6 Рози от филтър

В своето хоби използваме разнообразни материали, много от които си имат и друго предназначение. В новата Тема 6 от Лятна Картичкофурийска Ак...

6 октомври 2015 г.

Лятна Картичкофурийска Академия - 2015 - избор на победител

Имало една Лятна Картичкофурийска Академия, дето преминала в есенна и май върви към зимна.
Много се извинявам за забавянето на избора на победител.
Благодаря на всички, които се включиха със своите проекти в Лятна Картичкофурийска Академия 2015г.
Имаше доста участници, но само 4 от тях са спазили основното условие на играта, а именно да са участвали във всичките 7 теми на Лятната академия.
Това са Ася Великова, Svetla, Adi S и Lora Cards.
Много ми е трудно да избера една от тях за победител, затова ще ви предоставя на вас да направите това.

ТУК можете да видите всички теми.

Всички картички на четирите участнички можете да видите в ТОЗИ албум.
Вашата помощ при избора на победител ще се състои в това да разгледате всички картички и да си изберете един участниците. За вашият избор можете да гласувате с коментар под тази публикация като имате право само на един избор.
Ще се приемат за валидни само гласове дадени от хора, занимаващи се с хобито. Анонимни гласове дадени без името на даващия ги няма да се вземат под внимание.
Благодаря предварително на всички, които ще се включат.
Очаквам вашите гласове до 23,59ч на 13 октомври.