Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Картичкофурийско албумено предизвикателство 3 "Детски албум"Очаквайте и съветите на Консултанта на предизвикателството Ася Великова.

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 6 Рози от филтър

В своето хоби използваме разнообразни материали, много от които си имат и друго предназначение. В новата Тема 6 от Лятна Картичкофурийска Ак...

5 август 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 265 - Обзор

Здравейте фурийки,
когато преди месец отправихме нашето предизвикателство към Вас неподозирахме с колко трудна задача се захващаме. Благодарим на всички участници, които взеха участие в него, споделиха своите творения, емоции и размисли. За нас беше изключително трудно да вземем решение кой да е победител... и решихме да направим допитване до наши клиенти.

И така... победител в предизвикателство 265 - "Картичка със сърце" е картичката под №15 на Стела Карапеткова.


Благодаря на екипът на Made with love www.madewithlove.bg за предизвикателството със сърце!

Благодаря на всички, които се включиха в него!

Честито на победителката!

Стела Карапеткова ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 265 1 - 31 юли 2015г.

Този път няма да има Картичкофурийското трио, а ще бъде Картичкофурийска петторка. Признавам си, че се оказах изключително затруднена да избера само три творби. Затова петте участника в Картичкофурийското трио, избрани от Картичкофурии и подредени по реда си на участие са:

Камелия Павлова


Bearkisсиси тодорова

Еасел картичката от участие 50. За съжаление не можах да сваля линк към снимката.

Deni


Bilyana KazakovaЧестито момичета!
Вие също можете да използвате нашият банер, като добавите към него КФП 265 1 - 31 юли 2015г.

0 Comments: