Наближава 8 март и ви каня да го отбележим отново с традиционната в Картичкофурии размяна - 8-ми март по Картичкофурийски 2017г.
Запишете се под ТОЗИ ПОСТ до 23,59ч в неделя 26 февруари.
Картичкофурийско парти - Седем години Картичкофурии!

Каним ви на Картичкофурийско парти, за да отбележим заедно 7 години от създаването на Картичкофурии!
Седем години - седем теми в едно предизвикателство!

Чувствайте се добре дошли на нашето ПАРТИ.

Ще очакваме вашите творби до 23,59 ч. на 28 февруари!
Картичкофурии ви кани да се включите в своята нова Картичкофурийска игра - Да творим заедно - игра за декупажисти и картичкоправещи. Какво ще кажете да опитаме нещо ново и да поиграем на една съвместна игра.
ГЛАСУВАНЕ ЗА ПОБЕДИТЕЛ

18 юли 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 264 - Обзор

Привет!
Огромно БЛАГОДАРЯ на всички, отделили време да се включат в моето първо предизвикателство и на Кат за прекрасната картичка-вдъхновение!
Едно нещо не успях да преценя в началото, а именно колко трудно ще ми бъде да избера само един проект от всички красоти, участвали в него:). След трудно обмисляне реших, че не мога да отделя само един победител и понеже за мое най-голямо съжаление не спечелих с тото фиша ,който пуснах с цел да наградя всички, ще наградя трима участвали.
Първият победител и получател на обявената награда , ваучер за 20 лева от българско крафт магазинче по избор и една моя картичка, е участие 12.Bearkis!


Другите две участия ,които печелят от мен ваучери за 10 лева от избрано от тях българско крафт магазинче и една моя картичка са 9.TSanity

и 4.Деси.

Момичета пишете ми на e-mail p.hristova.igi@abv.bg да уточним получаването на наградите.Още веднъж благодаря на всички за участието! Да имате едно пълно с положителни емоции и незабравимо лято:)!

Благодаря за Поли Христова за предизвикателството!

Благодаря на всички, които се включиха!

Честито на победителката!

Честито и на момичетата, които получават награди!

Bearkis ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 264 26 юни - 9 юли 2015г.
Ти ще вдъхновяваш останалите участници на 4 септември.1 Comment:

BEARKIS said...

Ееее, това е изненадващо :), съпроводено с фреш, в жегата!!Благодаря !