Наближава 8 март и ви каня да го отбележим отново с традиционната в Картичкофурии размяна - 8-ми март по Картичкофурийски 2017г.
Запишете се под ТОЗИ ПОСТ до 23,59ч в неделя 26 февруари.
Картичкофурийско парти - Седем години Картичкофурии!

Каним ви на Картичкофурийско парти, за да отбележим заедно 7 години от създаването на Картичкофурии!
Седем години - седем теми в едно предизвикателство!

Чувствайте се добре дошли на нашето ПАРТИ.

Ще очакваме вашите творби до 23,59 ч. на 28 февруари!
Картичкофурии ви кани да се включите в своята нова Картичкофурийска игра - Да творим заедно - игра за декупажисти и картичкоправещи. Какво ще кажете да опитаме нещо ново и да поиграем на една съвместна игра.
ГЛАСУВАНЕ ЗА ПОБЕДИТЕЛ

1 март 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 252 - Следите на времето

Честита Баба Марта!
Картичкофурии, бъдете здрави, винаги засмени и с много вдъхновение надарени!
Темата, която избрахме няма нищо общо с днешния празник. Който правил мартенски картички, правил. Който не е, догодина да се поправи!

Нашата тема е свързана с носталгията по отминали времена. Предлагаме ви да разровите скрина и да извадите нещо старо, нещо вдъхновяващо и интересно.

Може да се впуснете в какъвто стил си пожелаете - от шаби шик до ретро, винтидж, стиймпънк и др. Решете сами, важното е картичката да носи следите на времето.
Наградата за победителя ще е Ваучер за 25лв от магазин Greta`s Art.
Приятно творене на всички!
Greta`s Art

Благодаря на екипа на Greta`s Art за ретро предизвикателството.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 31 март.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени няма да бъдат зачитани!

0 Comments: