Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Картичкофурийско албумено предизвикателство 3 "Детски албум"Очаквайте и съветите на Консултанта на предизвикателството Ася Великова.

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 6 Рози от филтър

В своето хоби използваме разнообразни материали, много от които си имат и друго предназначение. В новата Тема 6 от Лятна Картичкофурийска Ак...

1 март 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 252 - Следите на времето

Честита Баба Марта!
Картичкофурии, бъдете здрави, винаги засмени и с много вдъхновение надарени!
Темата, която избрахме няма нищо общо с днешния празник. Който правил мартенски картички, правил. Който не е, догодина да се поправи!

Нашата тема е свързана с носталгията по отминали времена. Предлагаме ви да разровите скрина и да извадите нещо старо, нещо вдъхновяващо и интересно.

Може да се впуснете в какъвто стил си пожелаете - от шаби шик до ретро, винтидж, стиймпънк и др. Решете сами, важното е картичката да носи следите на времето.
Наградата за победителя ще е Ваучер за 25лв от магазин Greta`s Art.
Приятно творене на всички!
Greta`s Art

Благодаря на екипа на Greta`s Art за ретро предизвикателството.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 31 март.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени няма да бъдат зачитани!

0 Comments: