Наближава 8 март и ви каня да го отбележим отново с традиционната в Картичкофурии размяна - 8-ми март по Картичкофурийски 2017г.
Запишете се под ТОЗИ ПОСТ до 23,59ч в неделя 26 февруари.
Картичкофурийско парти - Седем години Картичкофурии!

Каним ви на Картичкофурийско парти, за да отбележим заедно 7 години от създаването на Картичкофурии!
Седем години - седем теми в едно предизвикателство!

Чувствайте се добре дошли на нашето ПАРТИ.

Ще очакваме вашите творби до 23,59 ч. на 28 февруари!
Картичкофурии ви кани да се включите в своята нова Картичкофурийска игра - Да творим заедно - игра за декупажисти и картичкоправещи. Какво ще кажете да опитаме нещо ново и да поиграем на една съвместна игра.
ГЛАСУВАНЕ ЗА ПОБЕДИТЕЛ

4 ноември 2014 г.

Картичка победител 234

Здравейте Вълшебници на ръчно изработените красоти,

Щастлива съм да разкажа за моята картичка, която беше избрана от Тони - Точица за победител в нейното предизвикателство „Картичка с букет“.


Казвам се Мария, но се подвизавам с псевдонима Madam Mim. Ръчно изработените картички като хоби открих преди около две години, но малко след това започнах докторантура и от учене, писане и изследвания не ми остава много много време за хобито.

А сега накратко за картичката. Много харесвам ретро, винтидж и шаби шик стиловете и наскоро разширих колекцията си от елементи в тези течения и с плетени на една кука цветчета. Тъй като много хора предпочитат по-модерни и бляскави картички, избягвам да правя такива със старинна визия, освен ако знам, че получателя също има афинитет към тези стилове. Точно такъв беше случая с тази картичка – една позната, ценител на ретрото, щеше да празнува 50-годишен юбилей, а аз още не бях включила новите цветчета в проект и точно тогава излезе и предизвикателството на Тони. И след като дойде вдъхновението, бързо спретнах букетчето. Този път и фона не ме затрудни, тъй като бях прочела урочето на Bimba за структурен картон от салфетка в Картишок. Въпреки, че бях малко резервирана, реших да го пробвам, а крайния резултат много ми допадна – фона досущ заприлича на кадифените тапети на европейските дворци, което не малко допринесе за меката ретро визия на картичката.

Благодаря ви за отделеното време! Пожелавам на всички ви много вдъхновения и достатъчно време за осъществяването им J

Мария /Madam Mim/

0 Comments: