29 октомври 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 238 - Обзор

Привет на всички!
Изключително благодаря на момичетата, които се включиха в предизвикателството ми Буболечки както и на момичетата- вдъхновителки. Наистина страхотни картички. Радвам се, че съм впечатлила толкова хора с темата си и че видях толкова паячета, пеперудки, калинки, водни кончета, бръмбарчета. Но такава е играта, че трябва да има един победител, макар че основната идея все пак си остава да се забавляваме.
И така картичката, която ме изуми, шокира, възхити и същевременно отврати е моят абсолютен фаворит и това е номер 7 sunshine.


Избрах точно нея, защото това е първата картичка, при която изпитвам толкова смесени чувства. Възхитих се абсолютно на авторката как умее да импровизира и твори с подръчни материали, както и на смелостта да сложи истински бръмбар- точно улучи в десятката с това свое изпълнение. Нека ме извини, но не знам името и, както и досега не съм я срещала сред нас, поне така си мисля, но се надявам с тази награда да и покажа, че има голям талант и да я поощтря да се развива напред в картичкотворенето.

Нека пише, за да се разберем къде да изпратя нещата, които ще подбера специално като за нея, поне ще се опитам.

До нови срещи и много творческо вдъхновение за страховити и ужасяващи Хелоуински картички! :)

Sophie

Благодаря на Sophie за буболечестото предизвикателство!

Честито на победителката!

sunshine. ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в  блога си, като добавиш КФП 238 10-20 октомври  2014г.
Очакваме твоят разказ за направата на прекрасният ти проект за нашата рубрика Картичка победител. Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии на 5 декември.

1 коментар:

Unknown каза...

УУУУУУУУУУУРРРРРРРРРРРРРРРААААААААААА спечелих...... много съм добра нали!!!! Ще си умра от щастие. Много Много Много благодаря Софи!!!!