Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

6 октомври 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 234 - Обзор

Благодаря на всички, които се включиха в моята тема. Участията са точно 13 - едно от любимите ми числа. Винаги ми е носило късмет, а сега ще донесе късмет на един от вас. Нооо, няма да оставя на случайността да определи победителя. Бях решила да дам наградата на проекта, който най-много ме впечатли. И това е букетът с плетени цветя на Мадам Мим!


Много харесвам тези цветя, а и фонът си е правила сама - домашен структурен картон. Браво, Мим, много свежа и зареждаща картичка.
Поздрави, Тони - Точица

Благодаря на Тони - Точица за цветното предизвикателство!

Благодаря на всички, които се включиха!

Честито на победителката!

Мадам Мим ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 234 12-22 септември 2014г.
Очаквам твоят разказ за направата на прекрасната ти картичка за нашата рубрика Картичка победител. Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии на 3 ноември.
Моля те да напишеш адреса си на мейла на Картичкофурии, за да получиш наградата си.

1 Comment:

Madam Mim said...

Ехе, много много БЛАГОДАРЯ, Тони! :)))
Тъкмо се прибирам след дълг и напрегнат работен ден и едва сега разбрах... но ще заспя радостна и усмихната :)