22 август 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 231 - Картичка с елемент от бирен картон

Здравейте, весели, усмихнати, чаровни и сърдечни картичкофурии. Вие сте не само фурии, но и сръчковки (както казва моята дъщеря). Вярвам, че само човек с добра душа, чисти помисли, отворено към доброто и красивото сърце може да твори толкова прекрасни неща. Невероятни сте!!!
И тъй като Руми избра моята картичка (невероятно, но факт) в картичкофурийско предизвикателство № 223 «Дантела, метал и рози» и станах Картичкофурия на седмицата (суперррррррррррррррррррррр), сега е мой ред – моя милост Илка (приятно ми е) да ви предизвикам с нещо интересно и надявам се забавно.
Дълго мислех и реши да подложа на «изпитание» вдъхновението и сръчността ви като изработите «Картичка с елемент от бирен картон».
Защо точно такава?
Първо – досега не е поставяно такаво предизвикателство и надявам се да ви бъде интересно.
Второ – има невероятно красиви и детайлни, големи и малки, различни по тематика и изработка елеменчета, които могат да са в помощ при вашите проекти.
Няма да поставям никакви ограничения, няма да ви вкарвам в рамка - работете на воля.

Победителят ще избера аз, а наградата – малка изненадка. Както се казва малко, но от сърце.
Запретвайте ръкави и дерзайте. Очаквам невероятно креативни идеи. Обичам изненадите и съм убедена, че вие ще го направите.
А ето и някои картички, които ме вдъхновиха за това предизвикателство.

Илка

Благодарим на Илка за интересното предизвикателство.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 223 в предизвикателството КФП 223 - Дантела, метал и рози на Румяна.

Вижте и картичките с елемент от бирен картон, с които искат да ви вдъхновят Картичкофеите:
Здравейте талантливки,
реших да участвам в една благотворителна кауза - Да помогнем на Ивалена.
Включих се с три морски албумчета акордеончета. Ето едно от тях, в което съм ползвала елементи от бирен картон.


Хубаво е, когато един мъж реши да подари на половинката си такъв прекрасен подарък.Екскурзия до Париж-колко хубаво звучи. За сега само майсторя, пък виж някой ден ме изненадали и мен с подобен плик за пари хи хи .....наближава и моята( порцеланова ) годишнина от сватбата .......стискайте палци!



Имам една кутийка с елементи от бирен картон, които стоят от повече от две години! Най-после им дойде времето да скокнат на някоя картичка :). Харесват ми толкова много, че си ги къткам и ми е жал да ги ползвам, но така не ги виждам изобщо, защото си стоят в шкафа. Затова взех решение - тия дни ще използвам и останалите :). Ако и вие имате скрити съкровища, вадете ги и ни покажете!


Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 септември, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през октомври 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.





Няма коментари: