Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

7 юли 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 221 - Обзор

Искам да благодаря на всички,които взеха участие в моето предизвикателство, макар и малко всички проекти бяха по своему уникални, интересни и различни.
Не съм любител на рандом -а и затова подходих съвсем, ама съвсем субективно и искам да наградя два проекта. Първият е на Роси/Голди/ с картичката, с която откри предизвикателството, изключителен подбор на детайли, отговаряща на зададената "рецепта" и тя е моят победител, който освен печатчето, ще получи и 20 дизайнерски листчета 6" на 6 ", по един метър от три различни цвята ръчна, памучна дантела и един пакет прекрасни розови рози. Вярвам, че скоро ще се появят на нейните прекрасни картички.

Честито Роси и благодаря за удоволствието!
Втората награда,ще отиде при Светлето/Креатив/, уникалния и почерк, идеите и посланията и винаги са носели един невероятен заряд, заряда на творец.  За нея съм подготвила също 20 листчета с дизайнерска хартия, дантела и бели рози, които вярвам ще намерят място в уникалните и проекти.

Благодаря ти, Светле!

Честито на победителките!

 Благодарим на Ива за цветното предизвикателство!

Благодарим и на всички, които се включиха!


Роси/Голди/ ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 221 6-16 юни 2014г.
Ще чакаме да ни разкажеш за направата на прекрасната си картичка.
Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии на 15 август!

3 Comments:

goldie said...

Ехааа,влизам да търся вдъхновение, а си намерих УСМИВКА.Благодаря за наградата.Това е една от любимите ми напоследък картички и съм много щастлива,че е отличена!
Благодаря ти Иве!

Анонимен said...

Честито! И на живо е прекрасна, даже още повече! Всички в Творческата къща и се радват.
Магазин Creative

Creative said...

Сега виждам отличието и съм изключително трогната! Благодаря от сърце!