Картичкофурии ви канят да се включите в Петнадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 25 -26 април 2020г. в хотел"Ловеч", гр. Ловеч.
Веднага след Великден и малко преди първи май е време да направим нашата пролетна среща. Време е да се съберем отново, да научим нещо ново, да обменим опит, да пробваме нови неща, да се запознаем и да се забавляваме заедно. Каним всички, които обичат да творят с ръцете си, обичат да радват другите и да създават красота да се присъединят към нас. В ТОЗИ ПОСТ можете да намерите формите за записване и за вечерята.

27 юни 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 224 . "Моето лято"

Здравейте, приятели! Тази седмица ние от Двете елши и прекрасните Идея хоби ще ви предизвикаме. Приготвили сме ви едно забавно лятно предизвикателство, което нарекохме "Моето лято".
Опишете ни с вашето творение лятната си ваканция. Дали ще е почивка на море, отдих в планината, вълнуваща екскурзия в чужбина или пък просто семеен пикник - това е вашето лято и ние ще се радваме да ни разкажете за него.
Наградата за един късметлия ще е: Дизайнерско блокче на Bo Bunny (Isabella Paper Pad), перлени основи за картички к-т от 25бр. и елементи от бирен картон - Канарче
А ето какво сме ви приготвили за вдъхновение. Това е картичка с лятната ваканция на Ем, която обожава да прекарва почивните дни заедно със семейството си в тяхната провинциална къща. Няма нищо по-хубаво от това да се събудиш, да погледнеш през прозореца и да видиш цъфналите розови храстчета и шарените пеперуди, които се гонят в тях.
Така че, вдъхновете се от вашата лятна ваканция, а ние ще очакваме проектите ви с нетърпение!

Благодарим на екипът на Двете елши за вдъхновението и на Идея хоби за предоставената награда.

Очакваме картичките, с които ще ни разкажите за вашето лято.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 7 юли, понеделник.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.

Няма коментари: