Наближава 8 март и ви каня да го отбележим отново с традиционната в Картичкофурии размяна - 8-ми март по Картичкофурийски 2017г.
Запишете се под ТОЗИ ПОСТ до 23,59ч в неделя 26 февруари.
Картичкофурийско парти - Седем години Картичкофурии!

Каним ви на Картичкофурийско парти, за да отбележим заедно 7 години от създаването на Картичкофурии!
Седем години - седем теми в едно предизвикателство!

Чувствайте се добре дошли на нашето ПАРТИ.

Ще очакваме вашите творби до 23,59 ч. на 28 февруари!
Картичкофурии ви кани да се включите в своята нова Картичкофурийска игра - Да творим заедно - игра за декупажисти и картичкоправещи. Какво ще кажете да опитаме нещо ново и да поиграем на една съвместна игра.
ГЛАСУВАНЕ ЗА ПОБЕДИТЕЛ

28 март 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 212 - "Пролетен празник"

 Скъпи приятели,с радост ви съобщавам,че започва новото предизвикателсво!
И тъй като вече зимата отмина,цветята цъфнаха,слънцето грее (на моменти) и се чуват птичи песни,то не е трудно да се досетите ,че предизвикателството,което сме ви намислили е вдъхновяващо,пролетно,слънчево и цветно! И  дори при вас в момента да е мрачно и мъгливо, извадете ножиците и лепилата и си създайте настроение(като дъга) с въображение.

Нашата тема,с която ви предизвикваме е "Пролетен празник" .Това може да е Великден,Цветница,Рожден ден на любим за вас човек, Имен ден и всеки пролетен повод, който ще ви накара да се усмихнете. И това е нашата цел, да видим повече усмивки и положително настроение чрез вашите картички ...а дано и ние ви създадем такова с това,което сме ви подготвили за вдъхновение и награда !


 Благодарим на екипа на Greta`s Art за пролетното предизвикателство.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 7 април, понеделник.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.

0 Comments: