Картичкофурии ви канят да се включите в Петнадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 25 -26 април 2020г. в хотел"Ловеч", гр. Ловеч.
Веднага след Великден и малко преди първи май е време да направим нашата пролетна среща. Време е да се съберем отново, да научим нещо ново, да обменим опит, да пробваме нови неща, да се запознаем и да се забавляваме заедно. Каним всички, които обичат да творят с ръцете си, обичат да радват другите и да създават красота да се присъединят към нас. В ТОЗИ ПОСТ можете да намерите формите за записване и за вечерята.

28 февруари 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 208 - "Купон"

Здравейте, за мен е удоволствие, че мога да ви предизвикам в едно щуро предизвикателство "Купон".
Можете да направите както покани, така и честитки или просто щура картичка. Ще се радвам да видя максимално ръчно изработени творби, дивотии и фантазия.
Победителят в предизвикателството ще може да си избере 3 печата от онлайн магазин - migito.com - Ръчвно изработени картички - квилинг, пергамано, крафт материали, арт печати, карвинг свещи.

Приятно творене!

Благодарим на Мигито Петрова за купонджийското предизвикателство.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 3 март, понеделник.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.

Остават броени дни през, които можете да се включите в традиционната осмомартенска размяна - 8-ми март по Картичкофурийски. Можете да се записвате с коментар под ТОЗИ пост до 23,59ч на 3 март, понеделник.


2 коментара:

karti4kata каза...

А мога ли да участвам с лакомства в кутийки за парти?

Unknown каза...

Спретни на бързо и една картичка в тон с кутията и сладките. ;) ;)