Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

12 февруари 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 202 - Обзор

Привет от мен ...Just Me… !
Благодаря на всички момичета,които се включиха в пътешественическото ми предизвикателство и споделиха своите мечти, емоции и преживявания.
Проектите бяха страхотни и изключително зареждащи. Но...наградката е само една и тя отива при мечтателката Ирина Кирякова и нейната романтична и цветна парижка картичка.


Пожелавам на всички много вдъхновение и не спирайте да мечтаете! Мира(...Just Me…)

Благодарим на Мира за пътешественическото предизвикателство.

Ирина Кирякова ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 202 10-20 януари 2014г.
Очакваме разказа за твоята Картичка победител на мейла на блога.
Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии на 11 април 2014г.

2 Comments:

Irina Kirqkova said...

Благодаря на Мира за високата оценка!За мен беше истинско удоволствие да се включа в това интересно мечтателско предизвикателство!

Te4eto said...

Много добър избор :-)
Поздравления, Иринка!