3 януари 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 200 - Нещо старо, нещо ново, нещо синьо!

Честита Нова година!
Мили приятели, искаме да ви честитим новата 2014г и да ви пожелаем много свободно време, достатъчно пари и несекващо вдъхновение, за да практикувате нашето прекрасно хоби.

Днес Картичкофурии имат юбилей.Това е нашето 200 предизвикателство.


За да отбележим това важно за нас събитие този път ви предизвикваме ние. При обсъждането на темата, с която да ви предизвикаме тръгнахме от вече почти четири годишните традиции, от новата година и възможността за ново начало, която тя ни дава и някак естествено се получи:
Нещо старо, нещо ново, нещо синьо!
Нещо старо разбира се са материалите, с които разполагате, нещо ново може да е нещо, което сте получили от дядо Коледа или нещо, което досега не сте използвали в картичките си, нещо синьо - нека има нещо синьо на вашата картичка.

И понеже темата заприлича на сватбената традиция, то решихме да я допълним и с нещо от плат - панделка, дантелка, цвете по ваш избор.
Както знаете януари е нашият месец и по този повод това предизвикателство ще продължи до 23,59ч на 23 януари, четвъртък.
Победителите ще обявим на 25 януари, когато Картичкофурии става на 4 години.
Като за празник ще имаме повече от един победител. Тази година в отбелязването на нашият празник ни подкрепят Двете Елши, Greta`s Art, Мигито Петрова и naborsata.com.

В навечерието на нашият 4 рожден ден Картичкофурии обявя Конкурс за Картичкофеи - феите, които ще Ви вдъхновяват през новата година. Ако желаете да участвате в конкурса, моля напишете до името си в линкито КФ.

Сред участниците в рожденият ден ще бъдат избрани 6 Картичкофеи, които ще бъдат част от екипа на Картичкофурии през новата година. А какво ще правят те? Ами картички разбира се... Избраните картичкофеи ще са част от вдъхновяващият екип на Картичкофурии в рамките на следващите 6 месеца. Разделени по двойки те ще ви вдъхновяват през седмичните предизвикателства, задавани от останалите наши участници. Ще правят по 1 картичка вдъхновение веднъж на 3 седмици по темата на задаващият предизвикателството през съответната седмица.


Тази година освен темата ние ви поставяме още едно условие за участие в празничното ни предизвикателство. Картичките ви трябва да бъдат специално направени за това предизвикателство и да не участват в друго такова. Това изискване поставяме само за това предизвикателство.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.





4 коментара:

Unknown каза...

Честита Нова година :) Честит Юбилей :) Пожелавам Ви много здраве, късмет и много творческо вдъхновение :)

Being shMe каза...

Честит рожден ден, вълшебно място, населено с приказки. Благодаря за всичко прекрасно, което си ми подарило. Продължавай да растеш, да събираш още и още и да даваш все така от сърце - щедро и пре богато. Топли поздрави от мен и голямо извинение, че не успях да се включа подобава...:)ххх

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Честит рожден на любимото ни местенце! Нямах време да се включа в юбилейното предизвикателство и толкова съжалявам, но затова пък няма да пропусна да честитя на всички празника ни и да си пожелаем здраве преди всичко, свободно време, вдъхновение ....и още куп неща, за да я има винаги тази красота!
На Деси и Марианка - да са все така креативни, идейни и дейни, заслужават адмирации за перфектното стопанисване и поддържане на любимия блог!
Прегръщам ви горещо и ви целувам!

Unknown каза...

Честит рожден ден на Блога!Едно голямо благодаря на неговите майки Деси и Марианка, за това че се грижат така добре за него.