7 октомври 2013 г.

Втора национална среща на майсторите на картички - 5.10.2013 - Обзор

Здравейте мили картичкофурии,
Първо искам на патерици да ви честитим Световният ден на картичкоправенето и да ви пожелаем да сте все така креативни, изпълнени със свежи идеи и вдъхновения, да ви стига времето, а и финансите, за да можете да създадете още много от приказнокрасивите неща, които правите.

5 октомври мина, а с него и нашата така много чакана и желана среща.
Благодарим на всички, които се включиха и направиха този ден наистина празничен.
Ето това сме почти всички участници в срещата.


Какво може да се каже за самата среща. Беше изпълнена с много положителни емоции и смях. Учихме се една от друга, споделяхме и се забавлявахме. А нали това е най-важното, което искаме да ни се случва, когато се срещаме с хора, с които споделяме една и съща страст - правенето на картички.
Тук е момента да изкажем специални благодарности на фирма АМГ Вижън, онлайн магазин naborsata.com, които се включиха в срещата с представяне на новите продукти на фирма XCut и ни показаха най-различни, пънчове, инструменти за рязане и най-вече новата А4 машина XCut XPRESS. Друго си е да видиш и да пипнеш с ръка.
По време на срещата бяха изтеглени двете томболи на АМГ Вижън. Едната, която бе организирана специално за срещата във Варна и за която всички, които желаеха да се включат донесоха изработени от тях коледни картички.
Наградата за тази томбола беше нова машина XCut XPRESS и я спечели Росица Иванова - goldie. Можете да видите малко снимки от тегленето на томболата и получаването на наградата.






А това е приказната зимна картичка, с която Роси участва в томболата.

Втората томбола на АМГ Вижън, която те теглиха във Варна бе с имената на всички, които са станали последователи на страницата им и са споделили за това във Фейсбук. Победител в тази томбола стана Таня Христова - Tangenta 7. Тя спечели ваучер на стойност 50лв. от онлайн магазин naborsata.com.
Честито на победителките.

Специални благодарности и на варненските картичкофурии Калина Павлова - KalySto, Вили Митковска - Vili, Росица Иванова - goldie, Нели Иванчева - Nelly, Ирина Кирякова, на Юлия Андреева - July Art магазинче и Мариана Манолова - Krissbal , които преодоляха своите притеснения, за да споделят с всички участници в срещата своят опит. Благодаря ви момичета.

Благодаря и на Мариана Димитрова - www.marianadimitrova.com , която направи прекрасните снимки в този пост и още много други, които ще ви покажем скоро. Мариана се занимава със снимане на сватбени тържества, детски празници и въобще всякакви семейни събития. Можете да разгледате чудесните снимки, които прави на сайта и.

Благодарим и на собстваниците на Идея Хоби - ideahobby.bg, фирма Ахава - онлайн магазин uau.bg, Работилница Фантазия - www.workshopfantasy.com, Работилничката и Работилничка 13, които също уважиха нашата среща с присъствието си.

И така Втората Национална среща на правещите картички 5.10.2013г Варна е вече в историята. Очаквайте още снимки от нея скоро.
А какво ще кажете, да почваме ли да мислим за следващата? ;)

2 коментара:

karti4kata каза...

Ех, че хубаво!

Rumilina каза...

Деси и Марианка, благодарим ви за отделеното лично време за воденето на този блог и за всичко, което правите за нас картичкофуриите.До нови срещи с всички момичета нови и "стари".