Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Картичкофурийско албумено предизвикателство 3 "Детски албум"Очаквайте и съветите на Консултанта на предизвикателството Ася Великова.

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 6 Рози от филтър

В своето хоби използваме разнообразни материали, много от които си имат и друго предназначение. В новата Тема 6 от Лятна Картичкофурийска Ак...

25 октомври 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 191 "Винтидж - дантела и роза"

Скъпи картичкофурии,
вероятно повечето от вас вече са започнали подготовката за наближаващите коледни празници. Времето навън е още топло и ние решихме да не ви поставяме зимни задачи. Избрахме предизвикателство на тема "Винтидж - дантела и роза"
Необходимите условия са да използвате поне една розичка и парченце дантелка.

Всичко друго оставяме на вашето въображение.
Наградата е ваучер за пазаруване от www.gretasart.com на стойност 15 лв.
Екипът на Greta's Art очаква с нетърпение вашите картички!

Благодарим на Greta's Art за дантеленото предизвикателство.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 4 ноември, понеделник.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.

Остават броени дни до края на участието в Картичкофурийски календар 2014г. Очакваме вашите картички до 30 октомври.

Желаещите да се включат със свои картички в благотворителният базар на Фондация "Нашите недоносени деца" могат да научат как да го направят от ТАЗИ публикация.

1 Comment:

Toni said...

Чудесна и много любима тема! Благодаря за нея.