Картичкофурии ви канят да се включите в Девета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 29, 30 април и 1 май 2017г. в хотел "Мак" гр. Габрово.
ПРОГРАМАТА
.

Картичкофурии кани всички творящи майки и техните талантливи дечица в новата Картичкофурийска игра "Мама и детенце".


По идея на Мариана и Ралица Кандилови.
Повече информация за самата игра ТУК

21 юни 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 174 - Картичка с ръчно изработени пеперудки и ключета

Меле кяртичкофурии, днес към вас отправя своето предизвикателство Мигито Петрова.
Здравейте! Радвам се отново да мога ви предизвикам. Всъщност това предизвикателство беше първо към мен, защото се оказа, че трябва да го направя за една вечер и с мъничкото материали които съм взела със себе си, но пък си заслужаваше. ;)
Знам, че пеперудките са слабост на повечето от вас както и ключетата. Бих искала да направите картичка с пеперудки и ключета, но ръчна изработка. Поохалазихме се с тези машинки и шаблони и позабравихме какво е всеки елемент да си го изработваме сами.
Картичката която аз изработих е с основа от фонов печат с дистрес мастила. Пеперудата и ключето са печати с брилянтно мастило и с направени дупчици с игличка (очертанията се минават с боцкане с игличка, като дупките са една до друга и после се изрязва с ножичка за нокти).

Освободете своята фантазия, ще се радвам на всякакви ръчно изработени пеперудки и ключета.
Успех!
Благодарим на Мигито за интересното предизвикателство.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 юли, понеделник.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.


4 Comments:

Toni said...

Интересна тема и чудесна картичка за вдъхновение. А да попитам само с ръчно правени, или може да има и готови към ръчните?

Миглена Петрова said...

идеята ми максимално на картичката елементите да са ръчно изработени.

Вили said...

Еййй,супер с 2 ръце съм за ръчното-ама истинското ръчно ;))) Дано ми остане малко временце да спретна нещо :) Много ми харесва това предизвикателство :)))ххх

Stefka Kostova said...

На това му викам аз предизвикателство-със сигурност ще се включа, Миги!