Каним ви да се включите в Картичкофурийско албумено предизвикателство 7 - "Коледен албум" със спонсор екипът на Талантино. Консултант на предизвикателството е Силвия Спасова. Очакваме вашите албуми до 11 януари.

Картичкофурийска Коледа 2018г!

Картичкофурийска Коледа 2018г!
Под тази публикация с коментар можете да се запишете в коледната размяна до 23,59 ч. на 11 декември 2018 г.

19 април 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 165 Картичка само с едно цвете!

Здравейте отново от мен, Тони-Точица. Удоволствието да ви предизвикам отново е мое. Темата на пръв поглед изглежда лесна, но за самата мен се оказа трудно предизвикателство. Бях я измислила преди много време, да е в тон с наближаващия цветен празник, но все отлагах направата на вдъхновяваща картичка. До последно се мотах и накрая успях да направя това:Предизвиквам ви да направите картичка само с едно цвете!

Много внимавайте, ако използвате дизайнерски хартии, да не са такива с флорални мотиви. Внимавайте и с печатите, ако употребите такива. Искам на картичките ви да има само едно цвете - голямо или малко. Възхищавам се на отрупаните с цветя картички, толкова са красиви, но да видим как ще е само с едно!
Дано не ви затрудня много. Подготвила съм и една награда за картичката, която ме впечатли най-много. Разбира се, цветя - хартиени, платнени, копчета, печати и хартии с цветя:

Очаквам вашите проекти.
Поздрави, Тони.

Благодарим на Тони за изпълненото с копчета предизвикателство.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 151 в предизвикателството КФП „Моят прозорец” на Картичкофурии.
За своита картичка тя разказва в "Картичка победител 151"

Крайният срок за участие е 23,59ч на 29 април, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 19 юли 2013г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.2 коментара:

merypoppins каза...

Не разбрах напълно предизвикателството, та искам малко уточнение.На картичката трябва да има САМОТНО цвете или в композицията от елементи /напр. картинка, клончета, панделки, копченца + 1 цвете/ да има само едно цвете?
Благодаря предварително!

Toni каза...

Може да има и много други неща, но цветя-само едно.