28 декември 2012 г.

Картичкофурийско предивикателство 149 - "Картичка с пълнеж"

ЧЕСТИТА КОЛЕДА КАРТИЧКОФУРИИ!
В последните дни от 2012 година е ред на Greta’s Art за поредното предизвикателство. Вероятно вече сте направили много коледни картички. Сигурни сме обаче, че са ви останали малко шарени хартии, панделки и разни елементчета. Време е да ги използвате и да зарадвате някого.

Темата е "Картичка с пълнеж", а пълнежът е по ваш избор - шоколадче, бонбонче или някакво друго лакомство.

Условието е да "опаковате" някакво лакомство така, че да прилича на картичка.
Нашето вдъхновение ще зарадва едни малки сурвакарчета. А вие може да комбинирате опаковането на новогодишните лакомства с участие в предизвикателството.



Наградата е ваучер за пазаруване в Greta’s Art на стойност 15лв.

Този път решихме да мотивираме и момичетата от екипа на Картичкофурии. Понеже вие през цялата година се грижихте усърдно за забавлението на толкова много Картичкофурии, сме ви подготвили по един подарък с новите ни продукти на мартенско - валентинска тема. Необходимо е само да участвате в предизвикателството!

Пожелаваме на всички крафтъри една изпълнена с вдъхновение 2013 година. Нека тя е успешна, позитивна и щастлива за всички нас!

Благодарим на екипа на Greta’s Art за изпълненото с бонбони и шоколади предизвикателство.

Крайният срок на предизвикателството е 23,59 часа на 7 януари, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Удължаването на предизвикателство 148 си е в сила също, така че можете да се включвате и в двете предизвикателства, като само не го правите с една и съща картичка.




1 коментар:

Людмила каза...

Можно ли показать обложку для CD?