Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

13 декември 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство 144 - Обзор

Много се радвам, че имаше толкова ентусиазирани участници в Шапко-шалчестото ми предизвикателство. Благодаря Ви мили момичета, за всички интересни и забавни картички, които сте направили!
Аз понеже обожавам случайността във всичките й форми, затова и си бях решила победителя да бъде избран наслуки. :)
Иииии пръстът на съдбата се спря върху:


Хип-хип ура за ... ...Just Me...


Съвсем спонтанно ми се прииска да дам още една награда на една картичка, която изключително много ми хареса заради цветовото си съчетание, комбинацията, изработката и уханието й на снежна зима.. И това е картичката на Виолета - vilini.


Честито Вили!
Туй то от мен, а пък на всички пожелавам винаги да си открадват време за нещата, които обичат да правят! :)

Благодарим на Гери за чудесното топло и мекичко предизвикателство.

Благодарим и на всички, които се включиха в предизвикателството!

Честито на ...Just Me... и на vilini.

...Just Me... ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 144 23 ноември - 3 декември 2012г.
Като победител твоята картичка става участник в нашата рубрика Картичка победител и очакваме твоят разказ за направата и на мейла на блога. Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии със свое предизвикателство на 8 март 2013г.

Молим победителите да напишат адресите си на мейла на блога, за да получат наградите си.

3 Comments:

vilini said...

Гери, благодаря за милите ти думи. Радвам се, че ти е харесала цветовата комбинация и поразхрърляната ми подредба. Ох, хич не си падам по строгите правила...хи,хи...

Borqna said...
Този коментар бе премахнат от автора.
Borqna said...

Поздравления фурии -
картичките ви са наистина страхотни!
Желая ви късмет и творческо вдъхновение!