Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

12 ноември 2012 г.

Картичка победител в КФП 138

Здравейте, Картичкофурии!

За мен е голямо удоволствие и чест отново да бъда Картичкофурия на седмицата :)


Не можех да не се включа в предизвикателството на Краси. Изчистените картички са ми любими. Всъщност това си е моят стил. Идеята за картичката се появи съвсем спонтанно. Брат ми и семейството му бяха за няколко дни в Париж и ми донесоха печат сувенир Bonjour! Сетих се, че имам и Rub-on стикери на Парижка тема. Тях ги открих съвсем случайно в едно магазинче за разни джунджурийки. И така..представих си слънчево утро, чаша ароматно кафе и поздрав - Bonjour :) Да не забравяме, че една добра дума, една усмивка или малък жест правят чудеса!

Поздрави,

Мария

0 Comments: