Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

6 октомври 2012 г.

Честит ден на Кардмейкинга!

Мили картичкофурии,
Честит празник!


Пожелаваме ви да сте все така креативни и енергични Да не ви напуска вдъхновението и да имате нужното време, сили и пари да творите още много красиви неща!
Много се радваме, че заедно с вас продължаваме да поддържаме искрата на хобито жива. Красотите, които създавате се множат. Идват много нови хора. Нашата общност се разраства и става все по-увлечена по правенето на картички, което е чудесен повод за празник.
Весело изкарване!
Очакваме да видим картичките от размяната в темата в нашия форум.

0 Comments: