Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

26 октомври 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство 140 - "Комбинирайте с лилаво..."


Здравейте картичкофурии!
Ето че отново е ред на  Greta’s Art   за поредното предизвикателство. След предизвикателството "Черна картичка"  решихме да не ви затрудняваме толкова много. Спряхме се пак на цвят, но по -популярен в правенето на картички  -  лилав. И  за да не е прекалено скучно ви предизвикваме да го комбинирате с още един основен цвят. Ще се радваме да ни покажете вашето виждане за комбинация с лилаво.
Наградата е ваучер за пазаруване в Greta’s Art на стойност 15лв.Благодарим на екипа на Greta’s Art за това интересно предизвикателство. Очакваме с нетърпение вашите лилави картички.
Крайният срок на предизвикателството е 23,59 часа на 5 ноември, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.0 Comments: