Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

12 октомври 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство 138 Минималистична картичка

Здравейте Картичкофурии!

Изключително съм щастлива,че имам възможност да ви предизвикам за втори път тук.
Признавам,че имах много идеи за теми, и до последно се чудех с коя от тях да ви предизвикам... В крайна сметка избах да ви предизвикам да направите картичка, която е с възможно най-малко елементи по себе си(минималистична картичка), водени от мотото: „По-малкото е повече”.
За мен самата това е огромно предизвикателство, защото всеки път, когато започна да правя картички, ми се струва,че нещо им липсва и трябва да добавя още и още.. и..го добавям.
Очаквам от вас да участвате с картички, в които основното е посланието, което носи картичката.
Картичката победител ще бъде тази, която успее да ме докосне най-силно с посланието, което излъчва, а авторът й ще получи награда, която за сега ще запазя като изненада.

Ето и картичките, които съм ви подготвила за вдъхновение:


Поздрави и усмихнат ден!
Краси

Краси е Картичкофурия на седмицата от Картичкофурийско предизвикатлство 130 "Книгоразделители" на Мария.
За картичката, която се нареди на първо място тя разказва в "Картичка победител 130"

Победителката в предизвикателството на Краси , освен че ще бъде "Картичкофурия на седмицата" и ще получи наградата-изненада ще задава свое предизвикателство на 4 януари 2013г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Можете да участвате до 23,59ч на 22 октомври, понеделник.0 Comments: