Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

21 юли 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 124 - Обзор

Здравейте! Първо искам да благодаря на всички, които се включиха в Звездното предизвикателство! Участваха наистина невероятни картички, всяка носеща собствена индивидуалност и усещане. Но според регламента трябваше да си избера фаворит . Беше ми много трудно, защото всичките десет картички, които участваха, ми станаха любими. И все пак, като че ли най-силно ме грабна картичката на Neli - Коледа през юли. Всичко в картичката ми хареса - използваният цвят, който е толкова нетипичен за коледна картичка, пергаманото и не на последно място начинът, по който звездите бяха аранжирани и свързани с цялостната идея на картичката - като че ли момиченцето "бере" звездички от небето, за да закичи с тях борчетата.Пожелавам на всички хубаво лято, нестихващо вдъхновение и много усмивки!


Благодарим на Ellie за звездното предизвикателство и Обзора.

Честито Neli !

Ти си Картичкофурия на седмицата 124, можеш да използваш специалния банер като добавиш текст КФП 124 6-16 юли 2012г.

Очакваме на мейла пощенският ти адрес и кратък текст, в който да ни разкажеш за своята картичка-победител.
С нетърпение ще очакваме и с какво ще ни вдъхновиш на 24 август!

2 Comments:

Neli said...

Ellie, благодаря ти за избора! Беше ми много приятно да участвам в твоето предизвикателство!

*щурчо* said...

Нели, честито! Картичката ти наистина е прекрасна!