Наближава 8 март и ви каня да го отбележим отново с традиционната в Картичкофурии размяна - 8-ми март по Картичкофурийски 2017г.
Запишете се под ТОЗИ ПОСТ до 23,59ч в неделя 26 февруари.
Картичкофурийско парти - Седем години Картичкофурии!

Каним ви на Картичкофурийско парти, за да отбележим заедно 7 години от създаването на Картичкофурии!
Седем години - седем теми в едно предизвикателство!

Чувствайте се добре дошли на нашето ПАРТИ.

Ще очакваме вашите творби до 23,59 ч. на 28 февруари!
Картичкофурии ви кани да се включите в своята нова Картичкофурийска игра - Да творим заедно - игра за декупажисти и картичкоправещи. Какво ще кажете да опитаме нещо ново и да поиграем на една съвместна игра.
ГЛАСУВАНЕ ЗА ПОБЕДИТЕЛ

28 юни 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 120 - Обзор

Здравейте!
Завърши Картичкофурийско предизвикателство № 120 "Картичка със салфетка ". Страхотни декупажни картички направиха участниците. Много от вас изпробваха за първи път тази техника и някои определено се запалиха. За нас бе истинско удоволствие да ви предизвикаме да започнете нещо ново.
Беше трудно да определим кой да спечели ваучер за пазаруване в Хоби център Greta's Art на стойност 15лв. Избрахме една много нежна картичка - номер 20 на Ina.
Поздравления Ина!
Моля да ни пишеш на info@gretasart.com, за да уточним подробностите.
 Честито Ina. ! Ти си Картичкофурия на седмицата.Можеш да използваш специалният банер, като добавиш текст КФП 120  8-18 юни 2012г.

1 Comment:

Ina said...

Не мога да повярвам, че сте избрали моята картичка .... имаше толкова красиви и оригинални проекти. За мен беше удоволствие да се включа в това интересно предизвикателство!