Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

13 юни 2012 г.

Картичка победител в КФП 117


Поводът за нейното създаване бе празникът на първолак-голям,научил буквите...и отношение към Учителя.Какво по-добро от един букет,колкото и тривиално да е за някои...от сърце и траен,макар и малък.!
Бях започнала цветята,когато прочетох за ръчноправените,а знаят тези от вас,които редовно следят блога ми,че много от детайлите предпочитам да създам сама,така влагам и своята частица.Естествено,в блогпространството обичаме цветята много!Съчетах повода и условието, още веднъж благодаря на Маги за хрумката!и ето резултата-пастелно,нежно и с най-хубавата, за учителя ,дума.С почерка-моята"запазена марка",както някой бе определил,поласкана съм!

0 Comments: