Картичкофурии ви канят да се включите в Девета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 29, 30 април и 1 май 2017г. в хотел "Мак" гр. Габрово.
ПРОГРАМАТА
.

Картичкофурии кани всички творящи майки и техните талантливи дечица в новата Картичкофурийска игра "Мама и детенце".


По идея на Мариана и Ралица Кандилови.
Повече информация за самата игра ТУК

25 май 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 118 - Тагове

Мили приятели,

нашето хоби е много красиво, вдъхновяващо и вълнуващо! А най-прекрасното нещо в него е именно експеримента. Това да откриеш нещо ново, да се развълнуваш от научаването на нова техника, да седнеш и да си мацаш свободно, да опитваш нови неща постоянно. Именно такова откривателство за мен бяха таговете. От много време следя с интерес тези на моя гуру Тим Холц, особено по Коледа, когато всеки ден пуска по един от своите 12 тага. Започнах ли веднъж да ги правя, вече си признавам, че не мога да се спра.

Ето защо с това предизивкателство искам да ви поканя в света на таговете. Не искам да ви ограничавам нито в техника, нито в цветове, нито в каквото и да било друго. Просто се забавлявайте максимално.


Победителят ще бъде избран с random generator. Наградата за победителя ще е ваучер за магазинчето Двете елши за покупки на стойност 15 лв. Един от вас, чийто таг ми е най-на сърце ще получи специален подарък от мен.


Пожелавам ви весело експериментиране.
Рали

Благодарим на Рали и Двете елши за интересното предизвикателство.

Крайният срок на предизвикателството е 23,59 часа на 4 юни, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.1 Comment:

Miss Emerald said...

Рали, Рали, мислех да си замълча, ама не мога! Как можа? Такова съблазнително и изкушаващо предизвикателство да зададеш? Оплела съм се в сватбени истории, а ти сега... тагове... слабост... любов... тръпка... сърбеж да започна веднага един... Хайде, да видим!