Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Картичкофурийско албумено предизвикателство 3 "Детски албум"Очаквайте и съветите на Консултанта на предизвикателството Ася Великова.

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 6 Рози от филтър

В своето хоби използваме разнообразни материали, много от които си имат и друго предназначение. В новата Тема 6 от Лятна Картичкофурийска Ак...

18 април 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 110 - Обзор

Време е за обзора на 110-тото предизвикателство "Картичка по скеч".
Това е победителят избран от Двете Елши с рандом генератор:

nuschinka това си ти. Честито. 

За да получиш наградата си пиши на имейл boudicaart@googlemail.com

Благодарим на Ем и на Двете Елши за интересното предизвикателство.

nuschinka освен, че печелиш наградата на Двете Елши, ти си и Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП № 110 30 март - 2 април 2012г.

В Картичкофурийското трио избрано от Картичкофурии се нареждат по реда си на участие:

didSteF

goldie

Жана

Честито момичета, вие също можете да използвате нашият банер, който се намира в дясното поле на блога.
Картичкофурии

Само добавете към него КФП № 110 30 март - 2 април 2012г.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас. Желаещите да зададат предизвикателство в блога молим да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

1 Comment:

nuschinka said...

Лелеее, как ме зарадвахте!Благодаря!

Честито и на останалите момичета! Прекрасни картички сте сътворили!